Gestoria a Manresa

Amb oficina a Manresa, som la gestoria d’empreses de tot el Bages (Barcelona)

Què busques en una gestoria o assessoria? Proximitat? Professionalitat? Servei? A Gestoria Ángel Bra Sánchez ens fem aquestes preguntes amb cada nou client que delega en els nostres serveis la gestió del seu patrimoni o empresa.

A la nostra gestoria a Manresa treballem un grup multidisciplinari de professionals acreditats per les diferents àrees de treball que desenvolupem: fiscal, comptable, laboral i mercantil.

gestoría Manresa

manresa  gestoriesEmpreses i particulars

Empreses, autònoms, particulars, famílies… A la gestoria a Manresa treballem per a tot tipus de clients, encara que principalment, hem desenvolupat la nostra activitat per empreses i autònoms de Manresa i voltants. Ja sigui un emprenedor, un treballador per compte aliena o una família que necessita assessorament per una contractació o una Declaració de la Renda, pots apropar-te a les oficines de la gestoria a Manresa i t’atendrem amb la mateixa proximitat i professionalitat que ens caracteritza.

La informació és poder, una bona gestió és rendibilitat.

Quan es tracta de gestions empresarials o de declaracions enfront d’organismes públics, comptar amb tota la informació pot fer-te estalviar molts diners. Una bona gestió, actualitzada cada dia atenent a la nova normativa en ajudes, subvencions i obligacions, permetrà que el teu patrimoni empresarial o particular estigui en lloc segur de multes i en constant creixement.

 

 


Vols assessorament? Busques delegar els serveis de la teva empresa en un professional?

Consulta’ns sense compromís

Gestoria a Manresa

A Gestoria Administrativa Ángel Bra Sánchez ens ocupem de totes les gestions que necessiti la teva empresa o negoci, buscant l’opció més avantatjosa a cada cas. Vols un servei adaptat a tu? Truca’ns o sol·liciti pressupost sense compromís.